Bax-shop.nl - Uw specialist in DJ gear!

REBELLION 2013 | TIMETABLE EN LAATSTE INFO

Over 5 dagen barst de eerste editie van Rebellion los! Zaterdag pakt de organisatie uit met een stevige en gevarieerde line-up en een mooie show. Sporthal Beekdal zal worden omgeturnd tot een ware beuktempel. Samen met de sfeer zoals je die in Haaren tijdens Twisted en Rebirth gewend bent, zijn dat de perfecte ingrediënten voor een vet feest.

De Rebellion start om 15.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Kom op tijd en zorg dat je niets hoeft te missen! Even aansterken kan in onze food-corner, en uitrusten kan op de tribune met een mooi uitzicht over de zaal en op de stage. De organisatie heeft er super veel zin in om samen met jullie een knallende eerste editie van Rebellion neer te gaan zetten! Graag tot zaterdag!

Share
your Rebirth experience! Maak een foto samen met je vrienden voor een foto-muur en deel deze op je social media #RE-BIRTH !

Rebellion merchandise
Schaf tijdens Rebellion een exclusief Rebellion shirt of een exclusieve Rebellion bril aan. Deze zullen in beperkte oplage verkrijgbaar zijn bij de merchandise-stand.

Rebellion warm-up
Check www.soundcloud.com/rebirth-festival voor warm-up’s door niemand minder dan Atmozfears, Alphaverb en Deepack. Aanstaande woensdag zal Crypsis de laatste warm-up verzorgen!

Details Kaartverkoop
Rebellion is uitverkocht. Er zal geen deurverkoop plaatsvinden. De organisatie raadt het af om kaarten via onofficiële kanalen te kopen.

Legitimatie en leeftijd
De minimumleeftijd voor Rebellion is 16 jaar. Legitimatie is verplicht. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Kopieën zijn niet toegestaan.

Tijden
Rebellion duurt van 15:00 uur tot 01:00 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent zodat je niks hoeft te missen!

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig om je jas op te bergen. Deze zijn tijdens het feest bereikbaar.

Merchandise
Er zal tijdens Rebellion een merchandise-stand aanwezig zijn. Food Op het binnenterrein zal een food-corner aanwezig zijn.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Parkeren
Auto’s kunnen worden geparkeerd op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen. Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken. Volg aub de aanwijzingen van de vrijwilligers op voor een makkelijke doorstroom!

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Rebellion, de organisatie raadt iedereen aan om voldoende contant geld mee te nemen om lange rijen en irritatie te voorkomen.

Locatie Rebellion
vind plaats in Sporthal Beekdal aan de Pastoor Verrijtlaan 42 in Haaren. Kijk op de website www.jointherebellion.nlvoor meer info. Er zullen geen pendelbussen of iets dergelijks rijden, zorg dus dat je vervoer regelt om veilig thuis te komen! Kom je met een bus/touringcar? Geef dit dan even aan via info@jointherebellion.nl op de website. Vermeld hierbij duidelijk je naam en e-mailadres en of de bus wel of niet moet worden geparkeerd tijdens het evenement. Je ontvangt dan van via mail een parkeerkaart en instructies voor de chauffeur.

Social Media
Zorg dat je Rebellion volgt via twitter.com/rebirthfestival  #Rebellion2013 en facebook.com/rebirthfestival.