Bax-shop.nl - Uw specialist in DJ gear!

Pussy lounge ‘The Royal Resident Rumble’ – latest info

Pussy lounge ‘The Royal Resident Rumble’ – latest info

Aanstaande zaterdag staan de vijf residents van Pussy lounge in de ring tijdens The Royal Resident Rumble in de Matrixx te Nijmegen. Tijdens deze speciale editie van het enige echte Freestyle circus zullen alleen de residents achter de decks kruipen. Er zijn nog wel een aantal belangrijke zaken die je van te voren dient te weten. Al deze laatste informatie, inclusief de time table, check je in dit bericht. Are you ready to rumble?!

Time table
22.00 – 00.00 Francois
00.00 – 01.00 Ruthless
01.00 – 02.00 Darkraver & Ruthless
02.00 – 03.00 Mental Theo, Darkraver & Ruthless
03.00 – 06.00 Paul Elstak, Mental Theo, Darkraver & Ruthless

Hosted by Ruffian

Tickets
Pussy lounge ‘The Royal Resident Rumble’ is volledig uitverkocht; er zijn geen tickets meer beschikbaar.

Social media
Kun jij niet aanwezig zijn bij Pussy lounge? Houd dan de b2s social media kanalen (Facebook, Twitter, Soundcloud, Google+ en Instagram) goed in de gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan middels foto-, video- en audiomateriaal!

Gebruik de hashtag #Pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media en help mee Pussy lounge trending topic te maken!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee, zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Garderobe
In de Matrixx bevindt zich een garderobe. Hier kun je gratis jassen laten opbergen. Zorg er voor dat je het garderobekaartje niet kwijtraakt!

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Roken
De Matrixx is een horecagelegenheid en daar mag dus niet gerookt worden! Er is wel een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen die roken.

Munten & pinnen
In de Matrixx bevinden zich diverse muntkassa’s. Hier is tevens ook de mogelijkheid om te pinnen. Het is helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen.

Pas op met alcohol & drugs
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Nijmegen. Dit is ‘zero tolerance’. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Verdenk je iemand ervan een overdosis drugs te hebben genomen of dat hij/zij te veel alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Vervoer & locatie
De Matrixx is met de auto prima te bereiken en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Voor een routebeschrijving op maat kijk je op www.routenet.nl. Het adres van de Matrixx is Wijchenseweg 204, te Nijmegen.

Vanaf treinstation Nijmegen Dukenburg is het vijf minuten lopen, en de stadsbus stopt recht voor de Matrixxx. Voor reizigersadvies met het openbaar vervoer kijk je op www.ns.nl of www.9292ov.nl.

Website
Voor meer informatie over het evenement kijk je op www.b2s.nl/pussylounge.