Home

Nieuws

Pussy lounge ‘The New Years Hangover Cure’ – latest info

Geen reacties B2S Laatste info

Met oud & nieuw nog vers in het geheugen kun je alweer uitkijken naar de eerste Pussy lounge editie van 2014, die aanstaande zaterdag plaatsvindt in Central Studios te Utrecht. Tijdens The New Years Hangover Cure kun je van je nieuwjaarskater genezen en het nieuwe jaar knallend inluiden met alle vaste onderdelen die je van Pussy lounge gewend bent: de residents, sexy entertainment, Freestyle beats, en vol op gekte en gezelligheid! De laatste belangrijke informatie die je dient te weten lees je in dit bericht.

Time Table
Pussy area
22.00 – 00.00 Pat B
23.30 – 01.00 Akyra
00.30 – 02.00 Ruthless
01.30 – 03.00 Deepack
02.30 – 04.00 Darkraver
03.30 – 05.00 Mental Theo
04.30 – 06.00 Paul Elstak

Hosted by Ruffian

Lounge area
22.00 – 23.30 Lowriderz
23.30 – 01.00 Dany BPM
01.00 – 02.00 The DizZorder
02.00 – 03.30 Basic Grooves
03.30 – 05.00 Bass-D

Hosted by Alee

Wees bij de eerste 150!
Zorg er voor dat je op tijd aanwezig bent aanstaande zaterdag, want de eerste 150 bezoekers krijgen een gratis Pussy lounge beanie bij binnenkomst. Deze zijn heerlijk voor in de winter, dus zorg er voor dat je dit cadeautje niet mist!

Tickets
Pussy lounge – The New Years Hangover Cure is volledig uitverkocht; er zijn geen tickets meer beschikbaar!

Social media
Kun jij niet aanwezig zijn bij Pussy lounge? Houd dan de b2s social media kanalen (Facebook, Twitter,Instagram, Google+, YouTube & Soundcloud) goed in de gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan middels foto-, video- en audiomateriaal!

Gebruik de hashtag #Pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media en help mee Pussy lounge – The New Years Hangover Cure trending topic te maken!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Lockers
In Central Studios is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. Je kunt een locker met twee of drie vrienden delen. Het is mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Roken
Central Studios is een horecagelegenheid en daar mag dus niet gerookt worden! Er is wel een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen die roken.

Munten & pinnen
In Central Studios bevinden zich diverse muntkassa’s. Hier is tevens ook de mogelijkheid om te pinnen. Het is helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen. Het wordt aangeraden altijd voldoende contant geld mee te nemen, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Pas op met alcohol & drugs
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Utrecht. Dit is ‘zero tolerance’. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Verdenk je iemand ervan een overdosis drugs te hebben genomen of dat hij/zij te veel alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt. De EHBO bevindt zich in de Lounge area.

Vervoer
Central Studios is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar.
–       Per auto: Central Studios ligt dicht bij de snelweg A2. Stel je navigatie in op Gietijzerstraat 5 te Utrecht en volg bij aankomst de aanwijzingen van de parkeerwachten voor veilig en gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Nijverheidsweg.
–       Met de bus: neem vanaf Utrecht CS lijn 5. Deze stopt voor de deur van Central Studios.
–       Met de trein: station Utrecht Zuilen is op 5 min loopafstand van Central Studios.

Vanaf 04.30 uur zullen er pendelbussen rijden vanaf Central Studios naar Utrecht CS Jaarbeurs. Voor meer informatie en actuele vertrektijden kijk je op www.9292.nl.

Parkeeradvies voor touringcars
Touringcars kunnen parkeren op de parkeerstroken langs de Tractieweg, direct gelegen aan de Gietijzerstraat en op loopafstand van Central Studios. De bus kan de gehele nacht op deze parkeerplaats blijven staan

Tags: , , , , , , , ,