Home

Nieuws

Line-up Fusion The Harder Styles 2013

Geen reacties Kloontjes Line-up Nieuws

Op 2 september start de voorverkoop van Fusion The Harder Styles 2013

Vorig jaar was Fusion in 30 minuten uitverkocht. Ben er dus snel bij! 

Omdat wij merken dat bezoekers van Fusion er vaak vroeg bij zijn is de openingstijd vervroegd. Daarom kun je in 2013 al vanaf 16.00 uur terecht tot 01.00 uur in de nacht. Dit betekent meer tijd om te feesten en van je favoriete artiesten te genieten. Voor de echte nachtbrakers zijn we nog aan het zoeken naar een afterpartylocatiein Tilburg.

Zoals onze trouwe bezoekers weten staat Fusion garant voor een dikke stage met een lichtshow die je zelden ergens anders ziet.

Op 2 september kun je vanaf 20.00 uur tickets bestellen via de volgende link:

Kloontjes online ticketshop >> .

          
E-coins / munten
Veel bezoekers van Fusion en Intents Festival zijn er inmiddels al aan gewend, dus ook voor deze editie is het weer mogelijk om in de voorverkoop je munten te halen. Deze munten zijn goedkoper dan wanneer je ze tijdens het evenement koopt en je hebt meteen bij binnenkomst je munten op zak. Wel zo gemakkelijk!

Klik hier en bestel vanaf 2 september online drankmunten >> .

Social Media
Volg het laatste nieuws over Fusion op Twitter en Facebook en meld je aan op de eventpagina van Facebook zodat je vrienden zien dat jij ook gaat! De officiële hashtag voor Fusion 2013 is: #fusionevent
Huisregels
Door het bezoeken van het evenement Fusion 2013 ga je akkoord met onze huisregels. Deze kun je hier lezen op onze website.
               

               

          

Tags: , , , , , ,