Home

Nieuws

Intents Festival presenteert het programma voor Day 2!

Geen reacties Line-up Nieuws

In 2012 hebben wij het programma op Day 2 van Intents Festival verbreed door naast house ook de harder styles en 90’s dance te introduceren. Dit was een groot succes en Day 2 wordt nu ook wel de dag van de liefhebbers genoemd. We zetten deze trend door en gaan nog een stapje verder.

Wederom plaatsen we een moddervette hardstyle line-up op de mainstage met toppers uit de hardstyle scene als Brennan Heart, snoeiharde acts als Crypsis Live & Radical Redemption en unieke combi’s als Code Black vs. Atmozfears. Ook kun je op Day 2 weer uit je plaat gaan op de beste 90’s dance, early en natuurlijk happy hardcore tracks in de Outrageous! area.

De House-arts area wordt breder geprogrammeerd door het toevoegen dubstep elementen, die onder andere gebracht worden door de immens populaire act Yellow Claw. Maar ook op het house-gebied breiden we uit met de internationaal bekende dj-act Mastiksoul uit Portugal die onder andere bekend is van de hit Hurricane!
Kortom: Day 2 is een must voor iedere dance-liefhebber!

Hieronder de hardstyle line-up van Day 2:
– Brennan Heart
– Adaro vs B-Front
– Crypsis
– Frequencerz
– Code black vs Atmozfears
– Radical Redemption
– Alpha2 vs Digital Punk
– Deepack
– Mental Theo
– Noisecult vs PRDX
– MC Villain
– MC DV8

Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor Day 2, maar zorg ervoor dat je er snel bij bent, zodat je een ticket bemachtigd voordat het uitverkocht raakt.

Win tickets voor Intents Festival Day 2
Intents Festival bestaat dit jaar 10 jaar. We zijn benieuwd wat jouw ultieme Intents moment was de afgelopen 10 jaar. Laat het weten in de Facebook applicatie en maak daarmee kans op 2 tickets voor Intents Festival Day 2 op zondag 2 juni.

Day 2 tickets zijn nog beperkt verkrijgbaar via de Kloontjes ticketshop: http://tickets.kloontjes.nl/

Weekend upgrade
Het is mogelijk om je Day 1 ticket te upgraden naar een weekend ticket, zodat je 2 dagen van Intents Festival kunt genieten. Hiervoor betaal je slechts 12,50 euro extra. (ex fee). Als je hiervan gebruik wilt maken mail dan je naam + ordernummer naar weekend@intentsfestival.nl

Tags: , , , , ,