Bax-shop.nl - Uw specialist in DJ gear!

Indicator – Reflections!

Het komt dichter en dichterbij, INDICATOR!
13 april strijkt Indicator neer in Sportcentrum Kardinge voor de tweede editie, en met de missie om de vorige editie op alle vlakken te overtreffen! Deze legendarische locatie wordt voor deze nacht grondig omgebouwd tot drie spectaculaire area’s, waaronder ook het subtropisch zwembad! Meer dan 35 artiesten zullen plaatsnemen achter de decks in één van de drie area’s en de show zal volledig in het teken staan van het thema – Reflections.

Trailer & website Om alvast in de stemming te komen, check hieronder de trailer van Indicator – Reflections. Ook is de website aangepakt, dus check snel www.indi-cator.nl!

Area 1 – Mainstage Crypsis vs Adaro
Frontliner
B-Front
Frequencerz LIVE
E-Force
Audiofreq
Bass Modulators
G-Town Madness
Winnaar Indicator DJ-Contest
MC: Apster

Area 2 – Freestyle In area 2, de freestyle area in het tropisch zwembad, wordt de hokjesgeest genegeerd en zullen de temperaturen tot ongekende hoogtes stijgen. Hier zullen zes met zorg geselecteerde artiesten het dak eraf knallen:

Darkraver
Luna
Pavo
Gizmo
Easy A & Rayzor
Silvio Aquila
MC: Victor Sigma

Area 3 – Talent Area
Indicator heeft altijd oog gehad voor talent, waar de Indicator DJ-Contest het gevolg van is, en die gedachte staat centraal bij de programmering voor area 3. Een aantal succesnummers hebben een plek gekregen in de line up, te weten Deetox en Clock Kid. Daarnaast staan nog twee plekken open die ook worden ingevuld door deelnemers van de Indicator DJ-Contests.

Dit betekent niet dat er enkel contester staan, want ook Solutio & The I’s en Degos & Re-Done zullen aanwezig zijn.

Solutio & The I’s
Degos & Re-Done
Deetox
Clock Kid
ArmenianBoy
Vecino
Diabolic
Eluzive
Twin Towers
Contester 1
Contester 2
MC: Triggah

Tickets
De early bird acties waren binnen een dag uitverkocht, maar je kan uiteraard nog aanwezig zijn op deze 9 uur durende beukende marathon. Voor €35,- (ex fee) bemachtig je een ticket voor deze memorabele nacht en voor €50,- kan je Indicator als VIP ervaren.

Georganiseerde busreis:Wil je zonder zorgen over vervoer naar Indicator, dat kan! Vanuit diverse opstapplekken zullen bussen richting Indicator vertrekken om je vervolgens na Indicator weer netjes af te zetten. Bustickets zijn al beschikbaar vanaf slechts €10. Houdt de website in de gaten voor info!

Check de vernieuwde website, www.indi-cator.nl, en de Facebook page (link: http://www.facebook.com/IndicatorNL) van Indicator voor meer info en de meest actuele updates!