Bax-shop.nl - Uw specialist in DJ gear!

Hardbass 2017 – All You Need To Know

Het is bijna tijd voor Hard Bass 2017… Het grootste indoorevenement van b2s neemt je mee, opbouwend vanaf de meest euforische sounds naar de rauwste beats. De vier teams, die in totaal bestaan uit 16 acts, waarvan 4 live acts zijn klaar om de GelreDome op zijn grondvesten te laten trillen! Uiteraard heeft b2s hierbij alles uit de kast getrokken om je te laten genieten van een spectaculaire stage en show. Er zijn nog wel een aantal belangrijke zaken die je vooraf dient te weten, je leest ze hieronder.

Time table

22.00 – 23.00 (Gerucht: DJ Isaac)

23.00 – 01.00 Team Blue
Code Black
Da Tweekaz
Adrenalize
Atmozfears live

01.00 – 03.00 Team Green
Noisecontrollers
Wildstylez
Bass Modulators
Brennan Heart live

03.00 – 05.00 Team Yellow
Adaro
Digital Punk
Phuture Noize
B-Front live

05.00 – 07.00 Team Red
E-Force
Warface
Rebelion
Minus Militia live

Hosted by DV8

Uitverkocht!
Hard Bass is volledig uitverkocht uitverkocht; er zijn geen tickets meer beschikbaar.

Volg Hard Bass live via social media
Tijdens Hard Bass wordt er een hoop foto- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via Facebook, Twitter, &, Instagram om op de hoogte te blijven wat er tijdens het evenement gebeurt. Like hiernaast ook de Hard Bass Facebook– en Instagram pagina voor exclusieve content. Gebruik altijd de hashtag #HB17 wanneer je iets over het evenement post op social media.

Snapchat
Voeg ‘officialb2s’ toe op Snapchat en zie een exclusief backstage verslag van Hard Bass met foto’s en video’s.

Tijden
Hard Bass vindt plaats op 4 februari van 22.00 uur ’s avonds tot 07.00 uur ’s ochtends. Tussen 22.00 en 23.00 wordt er een warming up set gedraaid. Wie deze zal verzorgen wordt volgende week bekend gemaakt via onze social media. De openingsshow start om 23.00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent en niets mist!

VIP
De gelukkigen die een VIP ticket hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:
– Aparte VIP ingang
– Gratis locker per 2 personen
– Toegang tot het VIP-deck recht tegenover de stage

Ingang
Op je ticket staat een ingang (E, Q of VIP) aangegeven, zorg ervoor dat je via deze ingang naar binnen gaat. Via een andere ingang dan die vermeld staat op je ticket, kun je niet naar binnen.

Merchandise
Ook dit jaar is er een exclusieve Hard Bass merchandise lijn ontworpen. Wil je een leuk aandenken aan Hard Bass, kom dan gerust even een kijkje nemen bij de merchandise stand! Er zijn ook een hoop andere b2s artikelen te krijgen. Je kunt de items ook vooraf al bestellen via store.b2s.nl.

Hard Bass CD
Ook dit jaar wordt er een Hard Bass 4CD uitgebracht. De schijfjes zijn dit jaar gemixt door Da Tweekaz, Phuture Noize, Bass Modulators & E-Force. Dit ultieme verzamelitem is nu te koop via de store.b2s.nl en tijdens het evenement verkrijgbaar bij de merchandise stand. Hier zullen tevens twee signeersessies plaatsvinden:

01:30 – 02:00 Da Tweekaz & Phuture Noize
03:30 – 04:00 Bass Modulators & E-Force

Anthem
Het Hard Bass anthem voor dit jaar is gemaakt door B-Front. Check ‘Deepest Wave’ hier en kom alvast in de stemming voor 4 februari!

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Hard Bass is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel met cash als PIN betalen. Een locker kun je met twee of drie vrienden delen.

GelreDome Wallet
GelreDome heeft sinds afgelopen zomer een nieuw betaalsysteem ingevoerd: de Wallet. De Wallet is een betaalkaart waarmee je contactloos kan afrekenen.

De Wallet kan tijdens Hard Bass gekocht worden bij een automaat of één van de bemande verkooppunten. Betalen bij de punten kan met cash, PIN of Credit Card. Je koopt de Wallet met een saldo wat je zelf kiest. De kaart zelf is kosteloos. Als het saldo op is dan kan je de kaart weer laten opwaarderen bij een bemand verkooppunt, of je kan hem zelf opwaarderen in een van de automaten. Bezoekers kunnen het saldo van hun kaart eenvoudig checken bij één van de saldocheckers of bij de betaalautomaten.

De bemande verkooppunten bevinden zich ook in de entreetenten van Hard Bass aan de buitenzijde van GelreDome. Je kan dus voordat je naar binnen gaat al een Wallet aanschaffen. Indien hier echter wachtrijen staan adviseren we je de Wallet aan te schaffen in GelreDome.

Tevens is het mogelijk om via de GelreDome website de Wallet te registreren en te personaliseren. Je kunt dan online je saldo checken, opladen, terug laten schrijven naar je rekening en je bestellingen terugzien. Bij verlies of diefstal kan de gepersonaliseerde Wallet geblokkeerd worden, zodat het saldo niet verloren gaat. Online opwaarderen kan eenvoudig via iDeal of met je creditcard.

Roken
De GelreDome is een horecagelegenheid en daar mag alleen gerookt worden in de aangegeven rookruimte. Deze bevindt zich onder de Oost tribune in een verwarmde tent.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Arnhem. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Hard Bass feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.
Vermoed je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO waarschuwt.

Be gentle to your ears
Een feest zonder muziek is als cola zonder prik. Maar je loopt risico op gehoorbeschadiging wanneer je feest.

En gehoorbeschadiging is een ongelukkig souvenir van een goed feest. Het kan tijdelijke of permanente oorsuizen veroorzaken (tinnitus) en dit kan leiden tot gehoorverlies.

Doe je oren daarom een plezier en draag altijd oordoppen bij geluid boven 80 dB. Deze zijn verkrijgbaar bij de automaten in de entree tenten.

Parkeren 
Er zijn verschillende parkeerterreinen geopend rondom de GelreDome. Volg de borden ‘Parkeren GelreDome’ bij aankomst. Voor meer informatie kun je deze website bezoeken.

Openbaar vervoer
De GelreDome is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Stap uit bij Arnhem Centraal Station wanneer je met de trein reist. Vanaf hier kun je met de shuttlebus naar de GelreDome. Een retourtje kun je kopen op het station voor €5. Check www.ns.nl of www.9292.nl voor meer reisinformatie. De eerste pendelbus zal rond 06.00 uur richting het station rijden.

Bussen
Wanneer je een eigen busreis hebt georganiseerd, kun je de bus hier aanmelden voor een parkeerplaats. Het parkeren van een bus kost €40. Het is erg belangrijk dat bus organisaties zich aanmelden om vooraf alle juiste informatie te krijgen over het brengen en halen van bezoekers.

 

Weer
Het kan ’s nachts flink koud worden, zorg er dus voor dat je warme kleding aanhebt als je aankomt en weggaat. Deze kun je opbergen in je kluisje.