Home

Nieuws

GREENFIELDS FESTIVAL – LINE-UP RELEASE!

Geen reacties High Energy Events Line-up Nieuws

Veel van jullie zullen het vast en zeker al ergens in de wandelgangen gehoord hebben. Ruinerwold (nabij Meppel) krijgt een nieuw dance festival! Op zaterdag 12 oktober hebben de organisaties High Energy Events en HuneFestival de handen ineen geslagen om een nieuw dance festival te organiseren genaamd Greenfields Festival! Meer dan 40 topartiesten verdeelt over 4 area’s, diverse muziekstijlen zoals Hardstyle, House, Techhouse en Freestyle, top entertainment en nog veel meer! Jij bent er toch ook bij 12 oktober in Ruinerwold? Greenfields Festival!

Bij een festival van dit formaat hoort natuurlijk ook een dikke line-up. De organisatie heeft dan ook alles uit de kast getrokken om jou als bezoeker eens flink te verwennen met een aantal topartiesten. Check hieronder de complete line-up van Greenfields Festival!

Area 1: Megabase | Harstyle/RAW Hardstyle
B-Front
Chain Reaction
Wasted Penguinz
Atmozfears
Bass Modulators
Radical Redemption
Frequencerz
Digital Punk
E-Force
MC Renegade

Area 2: Houseteria | House/Eclectic
Yellow Claw
Vato Gonzalez ft. MC Tjen
Praia del Sol
The Partysquad
Alvaro
Randy van Velde
Funkerman
Tommygoff
Mike Hertz

Area 3: Harddefinition | Freestyle/Hardcore
Bass-D
Mental Theo
Darkraver
Marlice
Deepack
Luna
Dr. Rude
Freestyle Maniacs (Norman & Raoul Coolman)
Potato
Red Ace
MC The Russian

Area 4: Rock the Boat | Techhouse/House
Asino
The Essentials
Alain Diaz
Salvano Volez
Dirty Berry
G. von Sunshine vs. Nash Volt
Daan DeVito
Lady Katt
Jay Double U
Richy Montana
Jose

Zoals je ziet heeft de organisatie kosten nog moeite gespaard om een dikke line-up neer te zetten. Ook zie je dat de 4de area gehost wordt door Danza Events, bekend van o.a. Rock The Boat. In deze 4de area gaat voornamelijk lekkere tech-house gedraaid worden wat de diversiteit op het festival ten goede komt. Greenfields Festival biedt nu dus vier verschillende muziekstijlen verdeeld over 4 area’s waarvan er maar liefst drie overdekt zijn.

Tickets
Koop vandaag nog je ticket voor dit nieuwe festival op www.greenfieldsfestival.nl of bij een van de 450 Primera Stores bij jouw in de buurt. Tickets kosten in de voorverkoop €30,- ex. Fee. De minimumleeftijd voor Greenfields Festival is 16 jaar.

Busvervoer vanuit heel Nederland!
De organisatie is een samenwerking met Event Travel aangegaan om het voor iedereen uit heel Nederland mogelijk te maken om met de bus naar Greenfields Festival te komen. Op de website van Event Travel staan er meer dan 50 opstapplaatsen richting Greenfields Festival. Staat jouw opstapplaats er niet bij en wil je toch graag met de bus naar dit festival dan kun je een e-mail sturen naar Event Travel. Meer informatie over het busvervoer en eventuele combitickets met korting vind je ophttp://greenfieldsfestival.nl/bustravel

Pendelbussen CS Meppel naar Greenfields Festival
Goed nieuws voor alle reizigers met het openbaar vervoer! Gedurende de gehele dag rijden er namelijk pendelbussen van het Centraal Station Meppel naar het festivalterrein van Greenfields Festival.

Social Media
Volg Greenfields Festival op social media en blijf op de hoogte over het laatste nieuws, doe mee met leuke winacties en beluister heerlijke promomixen om alvast lekker in de stemming te komen.

Tags: , , , ,