Home

Nieuws

Euphoria – latest info

Geen reacties B2S Laatste info

Aanstaande zaterdag vindt de eerste Euphoria editie van 2014 plaats! Een breed scala aan gevestigde namen en frisse nieuwkomers reist af naar 013 in Tilburg voor een nacht die in het teken staat van de lekkerste hedendaagse Hardstyle! Er zijn twee area’s aanwezig waar kan worden genoten van nieuwe tracks & bekende knallers! Alle belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten lees je in dit bericht.

Time table
Stage 1
22.00 – 23.15 Sound Rush
23.15 – 00.30 Bass Modulators
00.30 – 01.45 Frontliner
01.45 – 02.45 Hard Driver
02.45 – 04.00 Digital Punk

Hosted by Shizzler

Stage 2
22.00 – 23.30 Noisecult
23.30 – 00.30 Neilio
00.30 – 01.45 Outlander
01.45 – 02.45 Festuca
02.45 – 04.00 Geck-O

Tickets
Tickets voor Euphoria zijn nog verkrijgbaar via http://euphoria.tickets.b2s.nl.

Social media
Kun jij niet aanwezig zijn bij Euphoria? Houd dan de b2s social media kanalen (FacebookTwitterSoundcloudGoogle+ en Instagram) goed in de gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan middels foto-, video- en audiomateriaal!

Gebruik de hashtag #Euphoria wanneer je iets over het evenement post op social media en help mee Euphoria trending topic te maken!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Lockers
In 013 is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. Hiernaast is het mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Roken
013 is een horecagelegenheid en daar mag dus niet gerookt worden! Er is wel een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen die roken.

Munten & pinnen
In 013 bevinden zich diverse muntkassa’s. Hier is tevens ook de mogelijkheid om te pinnen. Het is helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen. Het wordt aangeraden altijd voldoende contant geld mee te nemen, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Pas op met alcohol & drugs
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Tilburg. Dit is ‘zero tolerance’. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Verdenk je iemand ervan een overdosis drugs te hebben genomen of dat hij/zij te veel alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Unity?
De jongens en meisjes van Unity geven voorlichting over het gebruik van alcohol en drugs. Heb je vragen? Loop dan eens langs hun stand! Ze geven je graag tips als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO.

Vervoer
013 is met de auto prima te bereiken en bij de nabij gelegen parkeergarage Tivoli zijn voldoende parkeergelegenheden. Voor een routebeschrijving op maat kijk je op www.routenet.nl. Voor reizigersadvies met het openbaar vervoer kijk je op www.ns.nl of www.9292.nl. Vanaf station Tilburg loop je in tien minuten naar 013.

Tags: , ,