Home

Nieuws

Decibel 2014 – the weekend

Geen reacties B2S Nieuws

DB14_WKND_B2SPRESALEbannerv2

Het leukste & gezelligste weekend van het jaar staat al bij veel mensen omcirkeld in de agenda, want vanaf vrijdag 15 tot en met maandag 18 augustus vindt het Decibel weekend 2014, plaats op Vakantiepark Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Ook dit jaar bieden Libéma en b2s je de mogelijkheid om een heel weekend lang samen met je vrienden te genieten van Decibel en samen met duizenden andere partygangers te verblijven op het park. Dat is niet alleen super gezellig, maar ook nog eens extra veel Decibel, want naast het festival, is er voor de weekendgangers ook de exclusieve Decibel pre-, night- & afterparty!

Accommodaties & 8 persoons-kampeerplekken
Alle vaste accommodaties worden aangeboden door Libéma. Hieronder vallen de jungalows, blokhutten, chalets, comfort tenten, safari tenten en 8 persoons-kampeerplekken. Deze XL kampeerplekken zijn voor groepen van maximaal acht personen en alleen te boeken wanneer je er een caravan, vouwwagen, camper of een twee grote bungalowtenten op plaatst. Op deze plekken heb je een eigen stroomaansluiting. Al deze genoemde accommodaties en plekken bevinden zich op het VakantiePark met uitzondering van enkele safaritenten.

Kampeerplekken
Daarnaast is er natuurlijk ook nog het reguliere festival kamperen. In tegenstelling tot vorig jaar gaan deze 1 persoons-kampeertickets dit jaar in verkoop via de b2s ticketshop. Deze losse kampeerplekken bevinden zich allemaal op SafariCamp Beekse Bergen en gaan niet op gereserveerd nummer. Je boekt per persoon één kampeerticket, maar bepaalt natuurlijk zelf met hoeveel vrienden je komt! Mocht je geen tent hebben of gewoon helemaal in Decibel stijl willen, dan kan je ook in de shop het gelimiteerde Decibel weekend survival pack voor 2 personen aanschaffen. Naast 2 weekend & kampeer tickets krijg je dan ook de 2 persoons Decibel Weekend  tent die je na afloop mee naar huis mag nemen.

Parkeren
Bij alle accommodaties en 8 persoons-kampeerplekken zijn er één of meerdere parkeerplekken inbegrepen bij de boeking en kan de auto meestal direct bij de accommodatie geparkeerd worden. Daarnaast is het mogelijk om tegen betaling een extra parkeerkaart via Libema bij te boeken, maar deze auto zal op een apart veld in de buurt geparkeerd dienen te worden. Ook voor de mensen met 1 persoons-kampeertickets is het mogelijk om met de auto het park op te rijden. Hiervoor dient bij de bestelling in de b2s ticketshop een aparte SafariCamp weekendparkeerkaart voor de auto geselecteerd te worden. Dit bestellen van parkeerkaarten kan dus gelijk tijdens je boeking, maar ook later.

Boeken kan vanaf 1 maart 2014 en is inclusief Decibel weekend tickets
Zoals gezegd is het boekingsproces dit jaar iets veranderd om het een en ander soepeler te laten verlopen ten opzichte van voorgaande jaren. Wanneer je een accommodatie of kampeerplek bij Libéma boekt, geef je meteen het aantal personen door. Je kunt tijdens het online boeken direct aangeven hoeveel Decibel weekendtickets je wilt bijboeken. Je kunt niet meer tickets bijboeken dan het aantal personen in de reservering. Bij de boeking kun je direct aanbetalen, het overige bedrag inclusief het bedrag voor de Decibel weekendtickets moet uiterlijk voor 1 april voldaan zijn. Daarna is je boeking bevestigd en ontvang je ook gelijk het bestelde aantal Decibel weekendtickets in je mail. Let op, het wijzigen van het aantal personen is hierna dus niet meer mogelijk!
Wanneer je een 1 persoons-kampeerplek via de b2s ticketshop boekt, betaal je meteen het volledige bedrag voor het kampeer- en Decibel weekendticket. Deze zijn dus ook alleen als combinatie verkrijgbaar. Nadat je bestelling voldaan is ontvang je de tickets gelijk per mail.

Het Decibel weekend ticket geeft je toegang tot de preparty op vrijdag, het festival & de nightparty op zaterdag en de afterparty op zondag en zal € 82,50 ex. fee kosten. VIP weekend tickets kosten € 107,50 ex. fee.
Het bedrag van je verblijf op het park hangt uiteraard af van het soort accommodatie en het aantal personen waarmee je boekt. Het Decibel weekend start op vrijdagmiddag 15 augustus en eindigt op maandagochtend 18 augustus 2014.

Park faciliteiten
–       Op het park zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een restaurant, snackbar, zwembad en supermarkt.
–       Er zijn voor de kampeerders vaste sanitaire voorzieningen aanwezig met toiletten, wasbakken en warme douches. Het gebruik hiervan is gratis.
–       Bij alle accommodaties en 1 persoons-kampeerplekken is er de mogelijkheid om de auto dichtbij te parkeren, zodat je niet te ver hoeft te lopen met je spullen.
–       Je kunt je telefoon opladen bij de mobiele oplaadservice.
–       Tijdens het Decibel weekend kun je een locker huren. Hier kun je al je waardevolle spullen veilig in opbergen.

Voorverkoop
De voorverkoop voor de vaste accommodaties en 1 persoons-kampeerplekken start zaterdag 1 maart om 13.00 uur via Libèma en de b2s ticketshop. Zorg er voor dat je stipt om 13.00 uur achter je laptop zit, want alle vaste accommodaties waren vorig jaar binnen één kwartier gereserveerd!

De reguliere Decibel outdoor festival 2014 tickets gaan op zaterdag 10 mei om 13.00 uur in verkoop.

Decibel belooft ook dit jaar weer HET weekend van je zomer te worden! Dus zorg er voor dat je deze data vrijhoudt en het niet mist. Kom alvast in de stemming voor Decibel 2014: the weekend met de extended aftermovie van afgelopen jaar.

Tags: , , , , , , ,