Home

Nieuws

Brothers Open Air onthult line-up 2014!

Geen reacties Line-up Nieuws X-Sense Events

Met Brothers Open Air in de agenda gaat het festivalseizoen goed losbarsten! Om de tussenliggende maanden te overbruggen, verklappen we nu alvast de line-up… Zit je klaar? Ja? Komt ie!

12 april slaan bij de Mainstage alle stoppen door. Dan laat Quintino hier zijn gek makende beats over het Henschotermeer vliegen, ownt Shermanology de area bij schemering, voorzien Billy the Kit, La Fuente en Oliver Heldens ons van een lading opwindende ritmes en brengt Yellow Claw ons in complete extase!

Bij de Hardstage bereiden we ons voor op mannen met stalen zenuwen: D-Block & S-te-fan gaan het zand onder onze voeten vandaan blazen en B-front, Atmozfears en Bass Modulators zijn van plan het gas er net zo hard op te zetten.

Sta je juist te springen om een lading hete beats? The Flexican gaat het bij de Eclected stage helemaal losgooien! Reken daarbij ook zeker op de verleidelijke bootlegs van Dyna, Artistic Raw, Dirtcaps… en meer!

Benieuwd naar de volledige line-up? Check hem op www.brothersopenair.nl/line-up

Tickets
Heb je nog geen ticket voor Brothers Open Air? Wees er dan snel bij! Reguliere tickets zijn 35 euro en verkrijgbaar via www.brothersopenair.nl
Volledige line-up:

Mainstage
Quintino
Shermanology
Yellow Claw
Billy the Kit
La Fuente
Oliver Heldens
Erik Arbores
Audiophox
Jimmy Clash
Eric Witlox

Hosted by MC Boogshe and Zawdi MC

Hardstage

D-Block & S-te-fan
B-front
BassModulators
Atmozfears
Digital Punk
Jack of Sound
Rebourne

Hosted by MC Renegade

Eclected
The Flexican
Dyna
Artistic Raw
Dirtcaps
Lady Bee
Punish
Mucho

Party
Feest DJ Jeroen
Jeroen Velden